Wie zich het beste aanpast, overleeft. Onze oprichter, Leon Hermans RA, is in 1994 in Mijnsheerenland, gelegen in de Hoeksche Waard, gestart met Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs. Destijds begonnen in een klein team, maar inmiddels blijft de teller oplopen, met collega’s verspreid over vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Het bedrijf wordt geleid door een driehoofdige directie: Dominik Hermans (zoon van de oprichter), Edwin Gevers en Svenn Mastenbroek. Leon Hermans zelf staat de cliënten nog steeds regelmatig bij als adviseur.

Wat maakt Hermans & Partners bijzonder?

Het meest opvallende aan Hermans & Partners is dat wij ons pakket onafhankelijke adviesdiensten door de jaren heen steeds hebben aangepast aan de behoeftes en uitdagingen van de cliënt. Dit betekent dat u nu kunt aankloppen voor samenwerking bij zo’n beetje alles wat u als ondernemer tegen kunt komen. Geen uitdaging gaat ons te ver. Daarbij gaan we uit van een anticiperende en persoonlijke benadering. Dat wil zeggen dat we onze cliënten door en door (willen) kennen, en proberen ze te adviseren vóórdat ze ons advies vragen. Wij geloven dat onze flexibele houding tegenover de wensen en behoeften van de cliënt, onze onbegrensde ambitie bij te dragen in het succes van de onderneming, alsmede de oprechte interesse in onze cliënten, de belangrijkste redenen zijn voor ons succes.

Hermans & Partners

Onze missie
Is de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan uw uitdagingen op strategisch, communicatief, financieel en operationeel gebied.

Twee contactpersonen voor continuïteit

Een belangrijk voordeel van werken met Hermans & Partners is dat u bij ons minstens twee contactpersonen hebt. Uw operationeel accountant zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en koppelt daarbij zo nodig terug met onze specialisten (fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs). Uw strategisch accountant is meer een sparringpartner. U kunt bij hem of haar terecht met alle zakelijke beslommeringen, hij/zij adviseert over strategie en persoonlijke (financiële en andere) doelen en fungeert als kritisch klankbord bij grote gebeurtenissen of beslissingen. Of het nu gaat om marktontwikkelingen, prijsbeleid, interne conflicten of de organisatiestructuur van uw onderneming, uw strategisch adviseur denkt altijd met u mee.

Kennis maken? Aarzel niet.

Als u een accountantsorganisatie zoekt die niet alleen uw lopende zaken netjes afhandelt, maar óók als ondernemende sparringpartner actief bijdraagt aan een succesvolle onderneming, neemt u dan contact met ons op. Wij verrassen u graag met onze bijdrage aan uw uitdagingen.