Onze partners bestaat uit een selecte groep met veel kwaliteiten. We zijn nogal streng op onze eigen kwaliteit en verlangen van onze medewerkers dat zij beschikken over inhoudelijke expertise én de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Ditzelfde geldt voor onze partners, waaronder advocaten, notarissen, ICT-adviseurs, fusie- en overnamespecialisten en (register)valuators.

Wij werken alleen samen met professionals en organisaties die nét zo denken over dienstverlening en maatschappelijke waarden en normen als wij. Dat heeft geleid tot een partnership met diverse relaties. Graag stellen wij 2 partners aan u voor:

T&R Advocaten

Strategische alliantie Hermans & Partners, accountants en adviseurs, en T&R Advocaten.

De ondernemer in control

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, heeft als missie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van de ondernemer met advies en hands-on ondersteuning. Daarbij hechten wij veel belang aan een anticiperende en persoonlijke benadering om u als ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn. Deze werkwijze zoeken wij ook in de partners waar wij mee samenwerken.

Juridische dienstverlening

Als ondernemer weet u dat er zich situaties kunnen voordoen, waarbij juridische ondersteuning is gewenst. H&P heeft hiervoor eigen juristen en mediators in dienst. Mocht dit niet afdoende zijn, dan zal zwaarder geschut ingezet moeten worden in de vorm van een advocaat. In deze gevallen doet H&P vaak een beroep op T&R Advocaten. In hen vonden wij een ervaren sparring partner die al vele van onze cliënten met raad en daad hebben bijgestaan. Door deze succesvolle en plezierige werkwijze was de keuze voor een strategische alliantie met T&R een logische vervolgstap.

T&R Advocaten

T&R Advocaten is opgericht door mr. Judith Tarmond en mr. Yolanda Roelfs. Door hun hoge mate van specialisatie op de rechtsgebieden arbeids-, ondernemings- en contractenrecht onderscheidt T&R Advocaten zich van andere kantoren in de regio. Judith en Yolanda begrijpen waar de behoeftes van onze cliënten liggen. T&R geeft ‘to the point’ advies, helder en altijd gericht op een oplossing. T&R is gevestigd in het pand van H&P te Mijnsheerenland, maar zal op alle vestigingen van H&P vertegenwoordigd zijn.

Verbreding dienstverlening

Met deze strategische alliantie biedt H&P een verbreding van het kwaliteitsspectrum, integraal voor het MKB in het algemeen en voor onze cliënten in het bijzonder. Concreet betekent dit dat u nu ook bij H&P terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van bijvoorbeeld procederen, incasseren et cetera. Door de korte lijnen tussen H&P en T&R ontstaat synergie; een efficiënte samenwerking waarbij zaken snel en doelgericht opgepakt worden. Alles er op gericht om u als ondernemer in control te laten zijn!


www.tr-advocaten.nl

 

HS&P

Samenwerking met Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P)

In een wereld van digitalisering, globalisering, kunstmatige intelligentie en toenemende complexiteit in wet- en regelgeving is het goed te weten dat we nog steeds meer niet weten dan wel. Als organisatie willen wij wel graag onze cliënten op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn. Daarom is het goed om strategische samenwerkingen aan te gaan op die deelgebieden waar je zelf over minder specialistische kennis beschikt. Om die reden is H&P een samenwerking aangegaan met Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P).

HS&P is opgericht door 4 fiscalisten, te weten:

– de heer mr. F.R. (Frank) Herreveld;
– de heer mr. D.E. (Dick) van Sprundel;
– de heer M.P. (Mark) Weterings MSc;
– mevrouw drs. J. (Joyce) van Vliet.

Frank, Dick, Mark en Joyce zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal fiscaal recht en richten zich louter op complexere fiscale advisering. Alle aanpalende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de fiscale aangiftes en accountancy-activiteiten zullen door H&P verzorgd gaan worden. Andersom zullen complexere fiscale vraagstukken in samenwerking met HS&P worden uitgewerkt. Als gewaardeerde cliënt van H&P bent u zo altijd verzekerd van het juiste en meest up-to-date fiscale advies.

Per 1 september jl. heeft HS&P zich gevestigd in het pand van H&P te Rotterdam.


www.hvstax.nl

Meer weten?

Zoekt u een partner op een bepaald gebied, neem dan contact met ons op.