Onze partners bestaat uit een selecte groep met veel kwaliteiten. We zijn nogal streng op onze eigen kwaliteit en verlangen van onze medewerkers dat zij beschikken over inhoudelijke expertise én de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Ditzelfde geldt voor onze partners, waaronder advocaten, notarissen, ICT-adviseurs, fusie- en overnamespecialisten en (register)valuators.

Wij werken alleen samen met professionals en organisaties die nét zo denken over dienstverlening en maatschappelijke waarden en normen als wij. Dat heeft geleid tot een partnership met diverse relaties. Graag stellen wij 1 partner aan u voor:

Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P)

In een wereld van digitalisering, globalisering, kunstmatige intelligentie en toenemende complexiteit in wet- en regelgeving is het goed te weten dat we nog steeds meer niet weten dan wel. Als organisatie willen wij wel graag onze cliënten op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn. Daarom is het goed om strategische samenwerkingen aan te gaan op die deelgebieden waar je zelf over minder specialistische kennis beschikt. Om die reden is H&P een samenwerking aangegaan met Herreveld Van Sprundel & Partners (HS&P).

HS&P is opgericht door 4 fiscalisten, te weten:

– de heer mr. F.R. (Frank) Herreveld;
– de heer mr. D.E. (Dick) van Sprundel;
– de heer M.P. (Mark) Weterings MSc;
– mevrouw drs. J. (Joyce) van Vliet.

Frank, Dick, Mark en Joyce zijn gespecialiseerd in nationaal en internationaal fiscaal recht en richten zich louter op complexere fiscale advisering. Alle aanpalende werkzaamheden, zoals het verzorgen van de fiscale aangiftes en accountancy-activiteiten zullen door H&P verzorgd gaan worden. Andersom zullen complexere fiscale vraagstukken in samenwerking met HS&P worden uitgewerkt. Als gewaardeerde cliënt van H&P bent u zo altijd verzekerd van het juiste en meest up-to-date fiscale advies.

HS&P is gevestigd in het pand van H&P te Rotterdam.


www.hvstax.nl

Meer weten?

Zoekt u een partner op een bepaald gebied, neem dan contact met ons op.