Hoeveel tijd besteedt u aan uw ondernemingsstrategie? Waarschijnlijk weinig, immers 85% van de ondernemers besteedt hier amper tijd aan. Uit onderzoek is echter gebleken dat ondernemers die een duidelijke strategie formuleren, en deze regelmatig toetsen aan de praktijk, beter presteren, sneller hun doelen halen en meer geld verdienen.

Een heldere strategie definiëren en uitvoeren is niet eenvoudig. Maar als u onze overtuiging deelt dat een slimme strategische aanpak uw onderneming een enorme boost geeft , is het een goed idee (lees noodzaak) om er tijd voor vrij te maken. Wij helpen u daar graag bij, zoals onze strategisch adviseurs dat eerder al succesvol deden voor tientallen andere tevreden cliënten.

In tegenstelling tot veel strategische adviesbureaus hanteren wij niet het principe ‘richten, inrichten en verrichten.’ Bij voorkeur definieert u samen met alle betrokkenen de missie, visie en strategie van uw onderneming. Zo bereikt u breed gedeelde drijfveren en doelen. Als we samen met u er in slagen iedereen op één lijn te krijgen, ontstaat een enorme drijvende en stuwende kracht voor uw organisatie. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.


Dutch Entrepreneurs Academy(DEA)

Hermans & Partners biedt in samenwerking met Wisselwerkers een eigen Academy op het gebied van strategie aan;
de Dutch Entrepreneurs Academy.

Deze actiegerichte en interactieve Academy is bedoeld voor ondernemers in het MKB. Dutch Entrepreneurs Academy ondersteunt ambitieuze en energieke ondernemers/directeur grootaandeelhouders, die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie optimaal willen benutten. Die de continuïteit en winstgevendheid van hun organisatie willen waarborgen en die durven te innoveren en veranderen. Die willen leren maar vooral ook willen toepassen. Hiervoor worden er verschillende programma’s en incompanies aangeboden, waarbij de kernbehoefte van ondernemers centraal staat. Namelijk het ontwikkelen van Strategisch Leiderschap en dat doen wat nodig is om waarde voor jouw onderneming te creëren.

DEA is opgericht door Wisselwerkers. Academic Entrepreneurs en Hermans & Partners. Wisselwerkers is een academische netwerkorganisatie met als kerntaak het faciliteren van ondernemingen en initiëren van innovatieve praktijken voor waardecreatie en -evaluatie. De accountants en adviseurs van Hermans & Partners laten op basis van hun specialismen en een breed netwerk een organisatie excelleren in haar specifieke kwaliteiten.

 

Hermans en Partners

Morgen bent u sterker dan vandaag!

Samen nadenken over uw strategie?

De praktijk bewijst dat een investering in strategisch beleid een groot rendement kan opleveren. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veranderingen plaatsvinden en mogelijk moet u zelf ook nieuwe gewoontes aanleren, maar het resultaat maakt dat absoluut de moeite waard. Ontdek het zelf en maak een afspraak met een van onze adviseurs.