Via de (semi)overheid zijn er voor ondernemers, die innovatief bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en / of technologieën, veel mogelijkheden om subsidies te verkrijgen. In de praktijk blijkt het aanvragen van een subsidie echter best een lastig proces te zijn. Hermans & Partners voorziet u daarom graag van gedegen subsidieadvies!

Omdat het grote aantal stimuleringsregelingen continu verandert en ook de ‘spelregels’ regelmatig wijzigen, is de kans groot dat u als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht zijn er ook voor uw onderneming interessante subsidieregelingen, maar bent u simpelweg niet op de hoogte van de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Subsidieadvies voor ondernemers

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van het actuele mogelijkheden en kijken wij verder dan alleen subsidieregelingen. Vanuit onze multidisciplinaire benadering bekijken wij uw specifieke situatie en richten ons daarbij ook op uw fiscale mogelijkheden en financieringsopties. Zo helpen wij u om uw innovatieplannen en –projecten te realiseren.

Subsidie aanvragen bedrijf

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die het subsidietraject uitbesteden aan een externe subsidiespecialist over het algemeen succesvoller zijn in het verkrijgen van subsidies. Bovendien kan een subsidiespecialist meestal het maximale voordeel uit de subsidieregeling voor u halen. Dit is zeker het geval wanneer er verschillende regelingen gebruikt kunnen worden en onderlinge afstemming van de diverse regelingen benodigd is.

Hermans & Partners

Een innovatie heeft alleen nut als ze het werk makkelijker maakt.

Hermans & Partners als subsidie adviesbureau

Als subsidie adviesbureau verzorgen wij het gehele subsidietraject voor u, vanaf de eerste verkenning tot aan de afwikkeling van de daadwerkelijke subsidieaanvraag. Hierdoor houdt u meer tijd over om u volledig te focussen op uw organisatie! Wij maken u graag wegwijs in de subsidiemogelijkheden voor innovatieve bedrijven. Enkele interessante regelingen zijn tenminste:

  • Innovatiebox
  • Energie Investeringsaftrek (EIA)
  • Milieu Investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
  • MKB innovatiestimulering regio en topsectoren (MIT)
  • Subsidieregeling praktijkleren
  • Subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020)
  • Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)
  • Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+)

Vrijblijvende kennismaking met uw subsidieadviseur van H&P

Wilt u vrijblijvend kennismaken met één van onze onze subsidieadviseurs? Neem dan contact op met onze vestiging in Mijnsheerenland. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0186 – 603 222 of via het online contactformulier op onze website!