Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs, informeert u graag over het volgende:

Het is een bewuste keuze geweest: wij noemen onze administratieve afdeling voor het verwerken van cliëntadministraties in het vervolg
The H&P Finance Factory.

Vanuit economisch perspectief is de productie in een fabriek te beschrijven als een proces, waar grondstoffen, arbeidsuren en fabricagemiddelen producten creëren met een toegevoegde waarde. Soms is de uitkomst weer de basis voor andere processen… De productie vindt plaats op de meest efficiënte wijze en met een perfecte beheersing van het bewerkingsproces, om zodoende een maximaal resultaat te bewerkstelligen.

En dat is nu exact de rol en het doel van onze H&P Finance Factory en de reden waarom we onze terminologie aanpassen.

Waardevolle informatie
Bij het voeren van een administratie hebben we te maken met “grondstoffen” in de vorm van in- en verkoopfacturen, bankmutaties, kasregistraties, et cetera. Tevens hebben we te maken met zaken als kennis, vaardigheden en (de meest vooruitstrevende) applicaties om een optimaal resultaat te bereiken.

Door de “grondstoffen” en “hulpstoffen” in onze Factory te bewerken ontstaat een zeer waardevol product, namelijk betrouwbare informatie. Betrouwbare informatie is het maximale resultaat. Juiste informatie zorgt dat u in beheersing komt, respectievelijk blijft, en zorgt uiteindelijk voor toegevoegde waarde in uw organisatie.

Waardevolle medewerkers
Naast de beschikking over waardevolle informatie heeft u bij The H&P Finance Factory eveneens de beschikking over “arbeidsuren” in de vorm van “Factory-samenwerkers”. Een samenwerker die eenzelfde ambitie nastreeft als u, door de kennis van uw organisatie, theoretische kennis en branche-informatie in te zetten voor uw organisatie, gevraagd en zelfs ongevraagd. Onze samenwerkers zullen u actief informeren en adviseren.

Efficiënt, dus voordeliger
De opzet van onze Finance Factory en de juiste invulling van cruciale posities zorgt voor een zeer efficiënt “productieproces”. Zo’n efficiënt proces, dat u verrast zult zijn over onze prijsstelling voor de verwerking van uw financiële administratie.

En “grondstof” voor een andere Factory?
Maar dat is niet het enige; een tijdige en juiste verwerking van uw administratie levert waardevolle informatie en kennis op, welke u weer kunt gebruiken in het vervolgproces.

Dit vervolgproces is namelijk de basis voor het versterken van uw organisatie. Uw organisatie kunt u versterken door het, eventueel tezamen met uw accountant-adviseur van H&P, toepassen van strategische praktijken.

Strategische praktijken onder uw leiderschap zijn die handelingen en activiteiten die u kunt ondernemen om nog beter in te spelen op de wensen van uw klanten, om nog scherper doelen te formuleren en hierop te sturen. Maar ook om uw mensen actief te betrekken en om te evalueren en te leren. Zodat u blijvend aan de continuïteit en waardecreatie van uw organisatie kunt bouwen. Wilt u ook toekomen aan strategische praktijken? Dan heeft u de juiste basis nodig. The H&P Finance Factory is hiervoor de eerste stap.

Meer informatie?
Wenst u meer informatie? Wij organiseren regelmatig open sessies voor onze Finance Factory. U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding door onze Finance Factory? Bel of mail ons dan! Onze Finance Factory is bereikbaar op 0186-603222 of via Financefactory@henp.nl

Voor meer informatie over strategische praktijken, het invoeren van strategisch leiderschap en het creëren van waarde binnen uw organisatie verwijzen wij u graag naar de website van onze Academy Strategisch Leiderschap (DEA): http://dutchentrepreneursacademy.com/

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht