Als accountant stel je vast of de jaarrekeningen van diverse organisaties een realistisch beeld geven van de werkelijkheid en voorzie je de ondernemer (gevraagd en ongevraagd) van gedegen advies. Bij Hermans & Partners zijn wij regelmatig op zoek naar geschikte kandidaten voor een functie binnen het accountancy vakgebied. Bekijk onderstaand direct onze openstaande vacatures!

Vacatures beginnend en gevorderd (assistent) accountant

Bij H&P krijg je vele mogelijkheden aangereikt. Afhankelijk van je werkervaring ga je al snel voor verschillende cliënten aan de slag. Met interessante projecten en uitdagende cases blijft je werk afwisselend en inspirerend. Zoek jij als beginnend of gevorderd (assistent) accountant een nieuwe uitdaging? Dan verwelkomen wij je graag bij Hermans & Partners. Bekijk hier het overzicht van onze openstaande vacatures binnen onze vestigingen:

Bergen op Zoom

Gevorderd Assistent Accountant

Gorinchem

Gevorderd Assistent Accountant
Zelfstandig Assistent Accountant

Rotterdam

Gevorderd Assistent Accountant
Zelfstandig Assistent Accountant/Controleleider

Mijnsheerenland

Gevorderd Assistent Accountant
Zelfstandig Assistent Accountant

Missie Hermans & Partners

Onze missie is de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan uitdagingen op strategisch, communicatief, financieel en operationeel gebied.

Vacature beginnend accountant bij Hermans & Partners

Wanneer jij je voor het eerst op de arbeidsmarkt begeeft, is de keuze voor een werkgever heel belangrijk. Je droomt van een goede start, waarbij jij je ambities kunt verwezenlijken en eindelijk in de praktijk kunt toepassen wat je tijdens je studie leert of hebt geleerd. Wanneer je als accountant aan de slag wilt, bieden wij je bij Hermans & Partners de start die je verdient!

Vacature gevorderd accountant bij Hermans & Partners

Wanneer je al wat langer in de accountancy branche werkt, zijn er bij Hermans & Partners uiteraard ook vele mogelijkheden en accountancy vacatures. Wij besteden veel tijd en aandacht aan training en opleidingen voor ons personeel en blijven je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Dus als je klaar bent voor een volgende stap, neem dan zeker contact met ons op.

Overige vacatures van Hermans & Partners

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vacatures? Bekijk deze dan op onze website! Staat er geen passende vacature bij, maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staat het je uiteraard geheel vrij alsnog contact op te nemen met onze afdeling HRM via hrm@henp.nl.