Hermans & Partners is dé specialist als het gaat om werving en selectie van gekwalificeerd financieel personeel. Wij hebben kennis van de markt, uw sector, het niveau van de gezochte kandidaat én uw regio.

Een goed team is van groot belang binnen een organisatie. Maak dus geen half werk van uw werving & selectie voor financieel personeel. Het is een intensief traject dat veel tijd en aandacht vraagt, zeker voor de wat kleinere organisaties. Wanneer na aanname blijkt dat u niet de juiste persoon hebt aangenomen, kan dit immers leiden tot significant tijdverlies, hoge kosten en maandenlange ergernissen. Bij Hermans & Partners kunt u een deel of zelfs het gehele traject uitbesteden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat binnen de finance sector!

Onze aanpak bij werving en selectie financieel personeel

Wij hebben diverse cliënten succesvol begeleid in het vinden van de juiste kandidaten voor diverse financiële en managementfuncties. Ons uitgangspunt: uw behoeften en verwachtingen staan centraal. Die matchen we met het gezochte profiel én uw bedrijfscultuur. Plan daarom nu middels de onderstaande button een kennismakingsgesprek in voor het bespreken en analyseren van uw werving en selectieproces voor financieel personeel.

Uitbesteden van uw werving en selectie

Met ruime ervaring op het gebied van werving en selectie, vindt Hermans & Partners de geschikte kandidaat voor functies binnen de financiële branche.

Gegarandeerd de juiste kandidaat

Onze screening van kandidaten is grondig en stelt ons in staat de beste financiële professionals aan u voor te stellen. Een professional met ervaring in uw branche die uw onderneming écht verder kan brengen. Hiervoor selecteren wij onder andere op de juiste persoonlijkheid en de juiste motivatie. De kandidaat dient immers een belangrijke rol in uw organisatie te gaan vervullen en moet daarom perfect in het plaatje passen. Dat Hermans & Partners slaagt om juist deze mensen te vinden is één van de redenen waarom opdrachtgevers steeds weer bij ons terugkomen!

Maak vrijblijvend een afspraak met Hermans & Partners

Bent u benieuwd naar wat ons werving- en selectiebureau voor financieel personeel voor u kan betekenen? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs is zo ingepland! Neem contact op met onze vestiging in Mijnsheerenland op telefoonnummer 0186 – 603 222 of vul het online contactformulier in.