Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bureau met het juiste netwerk, die u ondersteunt bij de werving en selectie van personeel voor (financiële) managementfuncties? Kies dan voor Hermans & Partners, dé specialist als het gaat om het vinden van geschikte kandidaten voor leidinggevende posities.

Met ruim 25 jaar ervaring in de financiële branche hebben wij een solide netwerk van professionals weten op te bouwen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij voldoende kennis hebben van uw bedrijf en markt om de openstaande positie succesvol voor u in te kunnen vullen.

Uitbesteden werving en selectie managementfuncties

Wanneer u uw werving en selectieproces aan ons uitbesteedt, nemen wij u deze werkzaamheden, afhankelijk van uw wensen, geheel of gedeeltelijk uit handen. Middels het door ons opgebouwde netwerk vinden wij gegarandeerd een geschikte kandidaat die aan al uw eisen voldoet.

Geschikte management kandidaten

Wij benaderen kandidaten die het beste aansluiten bij uw vacature en uw bedrijfscultuur. Bij iedere professional die wij werven, letten we er bovendien op dat deze voldoet aan de eisen die u stelt op het gebied van competenties, vakkennis, persoonlijkheid, motivatie en leiderschapscapaciteiten. De werving van een kandidaat op managementniveau is een intensief traject dat veel tijd en aandacht vraagt. Immers, wanneer blijkt dat u op deze positie niet de juiste persoon hebt aangenomen, brengt dit vaak veel tijdverlies, ergernis en hoge kosten met zich mee.

Hermans & Partners helpt uw onderneming verder!

Wij helpen u de geschikte kandidaat te selecteren en in dienst te nemen. Bij ons bent u verzekerd van een professional die uw onderneming écht verder brengt.

Werving en selectie door Hermans & Partners

Door onze grondige screening kunt u er vanuit gaan dat wij enkel de beste professionals aan u voorstellen. Een ervaren professional waar uw onderneming écht mee vooruit komt. Wij hebben dan ook al een groot aantal cliënten succesvol begeleid in het werving- en selectieproces voor (financiële) managementposities.

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak met Hermans & Partners

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening op het gebied van werving en selectie? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs is zo ingepland! Neem contact op met onze vestiging in Mijnsheerenland. U kunt ons bereiken via het online contactformulier of via het telefoonnummer 0186 – 603 222.