Grote dromen beginnen klein
Dromen
Denken
Doen

Grote zaken beginnen met kleine dromen …

wij dromen, denken en doen met u mee

Veel succesvolle ondernemers jagen hun droom na; zoals een onderneming die floreert of van maatschappelijk belang is. Blijf altijd dromen, maar zet uw beste ideeën ook om in concrete acties. Denk het uit en ga het doen.
Het verschil tussen 'een goed idee' en 'ondernemen' is simpelweg: doen!

Wij helpen u om uw droom uit te denken en te realiseren

Wanneer u uw droom wilt omzetten naar inzichten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel met één van onze samenwerkers! Zij zijn dé sparringpartner, die u helpt om uw dromen concreet vorm te geven en verder te ontwikkelen. Of u nu ZZP-er bent met een zeer exclusief concept of een internationale projectorganisatie, een lokale timmerman of een mondiale schepenbouwer. 

Wij helpen u en uw onderneming graag verder

Wilt u uw dromen omzetten naar succes; belt u dan Hermans & Partners!

Wij ondersteunen op de gebieden:

Hoeveel tijd besteedt u aan uw ondernemingsstrategie? Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de ondernemers hier amper tijd aan besteedt. Maar ondernemers die vooraf een duidelijke strategie formuleren en deze regelmatig toetsen aan de praktijk presteren beter, behalen (sneller) hun doelen en creëren meer waarde. 

U bepaalt wat mensen van u vinden. Uw wijze van communiceren en uw gedragingen beïnvloeden de perceptie. Als ondernemer bent u continu bezig met communiceren: met collega’s, leveranciers, klanten, zakenpartners en geldschieters. Wat zij van u vinden, bepaalt in hoge mate uw succes én dat van uw onderneming. 

Overbodige work-arounds elimineren! Een simpele oplossing is meestal de beste. Helaas zien wij het in de dagelijkse praktijk te vaak en te veel: ondernemers die in de loop der jaren gewoontes hebben aangeleerd, welke niet bijdragen aan het uiteindelijke doel.

Betrouwbare informatie; de basis voor waardecreatie! Om uw organisatie te kunnen sturen en te beheersen heeft u betrouwbare informatie nodig. Is in uw organisatie de noodzakelijke kennis niet aanwezig, dan loont het al snel om het verkrijgen van betrouwbare informatie uit te besteden. Ervaar het zelf!

Maak uw
dromen waar

U bent ondernemer, bestuurder of particulier op zoek naar financieel advies. Neem dan contact op via het formulier of onderstaande gegevens. En voor u het weet zit u binnenkort met één van onze samenwerkers aan de koffie.

Poolseweg 90
4818 CD Breda 
Tel. 088 - 206 3000
E-mail henp@henp.nl

Performance collective logo wit

H&P is onderdeel
van Performance Collective

Wij willen onze cliënten breder kunnen ondersteunen. Steeds vaker worden wij ingezet als onderdeel van een integrale aanpak van vraagstukken binnen organisaties. Vanuit die aanpak ontstond een uniek collectief met gelijkgestemde specialisten: Performance Collective.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.