Een heldere strategie 
Dromen
Denken
Doen

Strategie

Wij gaan de uitdaging graag met u aan

Hoeveel tijd besteedt u aan uw ondernemingsstrategie? Waarschijnlijk weinig. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 85% van de ondernemers hier amper tijd aan besteedt. Maar ondernemers die vooraf een duidelijke strategie formuleren en deze regelmatig toetsen aan de praktijk presteren beter, behalen (sneller) hun doelen en creëren meer waarde. Of zoals ze dat vroeger ook wel eens noemden: verdienen meer geld!

Een heldere strategie definiëren en uitvoeren is niet eenvoudig. Maar als u onze overtuiging deelt dat een intelligente strategische aanpak uw onderneming een enorme boost geeft, lijkt  het een goed idee (lees noodzaak) om er tijd voor vrij te maken. Wij helpen u daar graag bij, zoals onze strategische adviseurs dat eerder al succesvol deden voor tientallen andere tevreden cliënten.

In tegenstelling tot veel strategische adviesbureaus hanteren wij niet het principe ‘richten, inrichten en verrichten.’ Bij voorkeur definieert u samen met alle betrokkenen de missie, visie en strategie van uw onderneming. Zo bereikt u breed gedeelde drijfveren en doelen. Als we er samen met u in slagen alle betrokkenen binnen uw organisatie op één lijn te krijgen, dan ontstaat er een enorme drijvende en stuwende kracht binnen uw organisatie. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Strategisch leiderschap en waardecreatie

Wij ondersteunen ambitieuze en energieke ondernemers/directeur grootaandeelhouders, die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie willen benutten.

Dutch Entrepreneurs Academy (DEA)

Hermans & Partners biedt een eigen Academy op het gebied van strategie aan; Dutch Entrepreneurs Academy.

Deze actiegerichte en interactieve Academy is bedoeld voor ondernemers in het MKB. Dutch Entrepreneurs Academy ondersteunt ambitieuze en energieke ondernemers/directeur grootaandeelhouders, die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie optimaal willen benutten. Die de continuïteit en winstgevendheid van hun organisatie willen waarborgen en die durven te innoveren en veranderen. Die willen leren maar vooral ook willen toepassen. Er worden verschillende programma’s en in company trainingen aangeboden, waarbij de kernbehoefte van ondernemers centraal staat, namelijk het ontwikkelen van Strategisch Leiderschap en dat doen wat nodig is om waarde voor uw onderneming te creëren. 

Samen nadenken over uw strategie?

De praktijk bewijst dat een investering in strategisch beleid een hoog rendement kan opleveren. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veranderingen plaatsvinden en mogelijk moet u zelf ook nieuwe gewoontes aanleren, maar het resultaat maakt dat absoluut de moeite waard. Ontdek het zelf en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.