Een heldere strategie 

Dromen
Denken
Doen

Strategie

Wij gaan de uitdaging graag met u aan

Hoeveel tijd besteedt u aan uw ondernemingsstrategie? Waarschijnlijk weinig, i85% van de ondernemers besteedt hier namelijk amper tijd aan. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers die een duidelijke strategie formuleren en deze regelmatig toetsen aan de praktijk beter presteren, sneller hun doelen halen en meer waarde creëren. Of zoals ze dat vroeger ook wel eens noemden: meer geld verdienen!

Een heldere strategie definiëren en uitvoeren is niet eenvoudig. Maar als u onze overtuiging deelt dat een intelligente strategische aanpak uw onderneming een enorme boost geeft, lijkt  het een goed idee (lees noodzaak) om er tijd voor vrij te maken. Wij helpen u daar graag bij, zoals onze strategische adviseurs dat eerder al succesvol deden voor tientallen andere tevreden cliënten.

In tegenstelling tot veel strategische adviesbureaus hanteren wij niet het principe ‘richten, inrichten en verrichten.’ Bij voorkeur definieert u samen met alle betrokkenen de missie, visie en strategie van uw onderneming. Zo bereikt u breed gedeelde drijfveren en doelen. Als we er samen met u in slagen alle betrokkenen binnen uw organisatie op één lijn te krijgen, dan ontstaat er een enorme drijvende en stuwende kracht binnen uw organisatie. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Strategisch leiderschap en waardecreatie

Wij ondersteunen ambitieuze en energieke ondernemers/directeur grootaandeelhouders, die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie willen benutten.

Dutch Entrepreneurs Academy (DEA)

Hermans & Partners biedt, in samenwerking met Wisselwerkers, een eigen Academy op het gebied van strategie aan; Dutch Entrepreneurs Academy.

Deze actiegerichte en interactieve Academy is bedoeld voor ondernemers in het MKB. Dutch Entrepreneurs Academy ondersteunt ambitieuze en energieke ondernemers/directeur grootaandeelhouders, die de uitdagingen en kansen voor hun organisatie optimaal willen benutten. Die de continuïteit en winstgevendheid van hun organisatie willen waarborgen en die durven te innoveren en veranderen. Die willen leren maar vooral ook willen toepassen. Hiervoor worden er verschillende programma’s en in company trainingen aangeboden, waarbij de kernbehoefte van ondernemers centraal staat. Namelijk het ontwikkelen van Strategisch Leiderschap en dat doen wat nodig is om waarde voor uw onderneming te creëren. 

DEA is opgericht door Wisselwerkers. Academic Entrepreneurs en Hermans & Partners. Wisselwerkers is een academische netwerkorganisatie met als kerntaak het faciliteren van ondernemingen en het initiëren van innovatieve praktijken voor waardecreatie en -evaluatie. De accountants en adviseurs van Hermans & Partners laten op basis van hun specialismen en een breed netwerk een organisatie excelleren in haar specifieke kwaliteiten.

Samen nadenken over uw strategie?

De praktijk bewijst dat een investering in strategisch beleid een groot rendement kan opleveren. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veranderingen plaatsvinden en mogelijk moet u zelf ook nieuwe gewoontes aanleren, maar het resultaat maakt dat absoluut de moeite waard. Ontdek het zelf en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.