Hoeveel tijd besteedt u aan uw ondernemingsstrategie? Waarschijnlijk weinig, immers 85% van de ondernemers besteedt hier amper tijd aan. Uit onderzoek is echter gebleken dat ondernemers die een duidelijke strategie formuleren, en deze regelmatig toetsen aan de praktijk, beter presteren, sneller hun doelen halen en meer geld verdienen.

Een heldere strategie definiëren en uitvoeren is niet eenvoudig. Maar als u onze overtuiging deelt dat een slimme strategische aanpak uw onderneming een enorme boost geeft , is het een goed idee (lees noodzaak) om er tijd voor vrij te maken. Wij helpen u daar graag bij, zoals we dat eerder al succesvol deden voor tientallen andere cliënten. Tevreden cliënten.

In tegenstelling tot veel strategische adviesbureaus hanteren wij niet het principe ‘richten, inrichten en verrichten.’ Bij voorkeur definieert u samen met alle betrokkenen de missie, visie en strategie van uw onderneming. Zo bereikt u breed gedeelde drijfveren en doelen. Als we samen met u er in slagen iedereen op één lijn te krijgen, ontstaat een enorme drijvende en stuwende kracht voor uw organisatie. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Hermans en Partners

Morgen bent u sterker dan vandaag!

Samen nadenken over uw strategie?

 

De praktijk bewijst dat een investering in strategisch beleid een groot rendement kan opleveren. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veranderingen plaatsvinden en mogelijk moet u zelf ook nieuwe gewoontes aanleren, maar het resultaat maakt dat absoluut de moeite waard. Ontdek het zelf en maak een afspraak met een van onze adviseurs.