2514 H&P Rotterdam Situatie 5.2
Aangesloten bij
Dromen
Denken
Doen

Verenigingen en netwerken

RB Register Belastingadviseurs

(fusie van het College Belastingadviseurs en de Nederlandse Federatie Belastingadviseurs)

Het RB vertegenwoordigt ca. 6.500 belastingadviseurs met de RB-titel. Dit zijn adviseurs die hun vaktechniek bijhouden en aanspreekbaar zijn op de kwaliteit van het werk dat zij leveren. Daarnaast bieden zij fiscale opleidingen voor de mkb-adviespraktijk en spreekt zich uit over onderwerpen die te maken hebben met fiscaliteit én het mkb. Denk hierbij aan Bedrijfsopvolgingsregeling (BOR), maar ook over (de belastingtechnische aspecten van de) corona-maatregelen. Dat doen zij bijvoorbeeld in de vorm van position papers, persberichten en uitspraken in de (vak)pers.

NBA Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

(fusie-organisatie van het Koninklijk Nederlands Instituut voor Registeraccountants en de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten)

De NBA is de beroepsorganisatie van alle 22.000 accountants in Nederland. Accountants leveren een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid van het financiële systeem, dit doen zij in het publiek belang. De NBA behartigt de belangen van haar leden en spreekt namens en voor de gehele beroepsgroep. Dit doen zij richting de politiek, media en de samenleving.

NEVOA Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs

NEVOA is de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs. NEVOA biedt haar leden een platform voor opleidingen en vaktechniek om op niveau juridisch te kunnen adviseren, maar ook voor het delen van kennis en ervaring door het organiseren van events.

NOVAK Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren

Novak biedt mkb-accountans (AA/RA) ondersteuning zowel op het gebied van vaktechniek als bij ondernemersvragen.

FFP Federatie Financieel Planners

FFP (Federatie Financieel Planners) is de beroepsorganisatie van financieel planners en telt circa 3.500 leden. Financieel planners die zijn aangesloten bij FFP, en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP en/of CFP® is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

SRA Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten

SRA verenigt 375 zelfstandige accountants- en advieskantoren. SRA maakt mkb-kantoren sterker, wendbaarder en succesvoller. Door ondersteuning met actuele kennis en praktische producten zijn SRA-leden dé zelfstandige en onafhankelijke kwaliteitskantoren van vandaag en morgen.

INAA International Association of Accountants and Auditors

(associatie van onafhankelijke accountantskantoren)

De ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap in control laten zijn, dat is waar H&P voor staat. Onze dienstverlening stopt niet bij de grens; ook als u in het buitenland wilt ondernemen, kunt u een beroep doen op H&P en ons wereldwijde netwerk van professionals.

H&P is lid van INAA, een internationale associatie van onafhankelijke accountantskantoren. INAA is ruim 25 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels meer dan 140 leden in 50 landen. Dit professionele netwerk stelt ons in staat onze cliënten dienstverlening op hoog niveau
aan te bieden. Waar ter wereld u ook zaken doet, wij kunnen u ondersteuning bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit, ICT, juridisch en HRM.

Wilt u meer informatie over onze wereldwijde mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact met ons op!  

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.