Een simpele oplossing is meestal de beste
Dromen
Denken
Doen

Operationeel

Het kan zóveel eenvoudiger

Overbodige work-arounds elimineren! Een simpele oplossing is meestal de beste. Helaas zien wij het in de dagelijkse praktijk te vaak en te veel: ondernemers die in de loop der jaren gewoontes hebben aangeleerd, welke niet bijdragen aan het uiteindelijke doel.

Iedereen kent ze; de lijstjes. Lijstjes waarbij op individueel niveau taken en doelen worden bijgehouden. Vaak zijn dit geen zaken die bijdragen aan de tevredenheid van de cliënt en uiteindelijk ook niet aan de strategische praktijken van de onderneming.

Het kan zóveel eenvoudiger. Als u maar weet hoe! Door overbodige werkzaamheden uit een proces te verwijderen of zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, kunt u vaak al enorme verbeteringen realiseren. Zowel op het gebied van cliënt- en werknemerstevredenheid als op het gebied van financiële prestaties.

Onze diensten

Geen uitdaging gaat ons te ver

Automatiseringsadvies

Werving & selectie

Waar bent u blind voor?

Als u jarenlang met uw neus op, tussen of in uw werk zit, is bedrijfsblindheid een veelvoorkomende diagnose. U ploegt maar voort, de ogen strak gericht op de onderhanden taak. Dan is het fijn wanneer uw sparringpartner bij Hermans & Partners u een spreekwoordelijke 'optater' geeft om u uit het vaste spoor te duwen, zodat u weer frank en vrij uw organisatie kan observeren. Oh, kan het ook zo!!! Door onze ruime ervaring (in jaren en voor vele cliënten) kunnen we met u samenwerken aan het leuker, uitdagender én winstgevender maken van uw organisatie.

Concrete hulp bij verandering

Soms komen er complexe zaken op uw pad die niets met uw kernactiviteiten te maken hebben. Ze moeten echter wel opgelost worden om dóór te kunnen gaan. Denkt u hierbij aan de aanschaf van een automatiseringssysteem, het aannemen (of ontslaan) van collega’s, het definiëren van een nieuwe strategie door teruglopende verkopen of het tot een goed einde brengen van een reorganisatie, fusie of overname. Veel ondernemers vinden dat zenuwslopende klussen, die zij het liefste willen uitbesteden. Dit is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Wel kunnen wij u hierbij helpen. Van juristen tot mediators, van sociaal communicatiespecialisten tot overnamespecialisten, wij staan u bij om deze uitdagingen tot een succes te maken.

Zullen we samen eens kijken?

Het complexe van bedrijfsblindheid is de factor ‘onbewust’. Pas als iemand u vanuit een ander perspectief naar uw organisatie laat kijken, wordt u zich bewust van hetgeen u allemaal niet meer ziet. En dit is beter laat dan nooit. Staat u open voor een verandering als dat u op meerdere fronten rendement oplevert? Neem gewoon eens contact op, dan kijken we samen naar wat u niet meer zag!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.