Wij halen het beste in uw bedrijf naar boven
Dromen
Denken
Doen

Commerciële communicatie

Be good and tell it!

Als ondernemer voegt u iets toe. Of u nu een uniek product of unieke dienst levert of juist zware concurrentie ondervindt. Voor alle ondernemingen geldt; onbekend maakt onbemind. U zult moeten laten weten dat uw bedrijf er is, en vertellen waarom men juist met u zaken moeten doen. 

Be good and tell it!

Een goede communicatiestrategie begint met uw onderscheidend vermogen (uw visie op uw producten, diensten of manier van zakendoen). Vaak vinden ondernemers het moeilijk om dat inzichtelijk te maken of zijn van mening dat er niet echt een onderscheidend vermogen is. Wij helpen u die te vinden, deze te positioneren en uw boodschap bij uw klanten of potentiële doelgroep te krijgen. En dit alles op een dusdanige manier dat ze positief beïnvloed worden, tot koop overgaan  of contact met uw bedrijf opnemen.

De manier waarop we dat doen hangt af van uw markt, uw doelgroep en de omvang. We zetten zowel offline als online kanalen in (zoals Google en social media). We maken uw communicatieresultaten inzichtelijk en zorgen voor meer rendement. Niet alleen door het verhogen van de opbrengsten, maar ook door het verminderen van uw uitgaven. Want ook dat is mogelijk....

Wij halen het beste in uw bedrijf naar boven.

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.
- Albert Einstein

Trend marketing & communicatie

Trend maakt deel uit van de H&P-groep en is een full service marketing- en communicatiebureau, gedreven door het behalen van resultaat.

Marketing-/communicatiespecialisten, vormgevers, copywriters en storytellers. Ze maken van iedere boodschap een feestje, met het juiste rendement voor u. Ze zijn ijzersterk om de vraag achter uw vraag te achterhalen. Vraagvaardig dus, en ze houden u graag een spiegel voor. Zo komen ze tot marketing- en communicatieconcepten die werken en ervoor zorgen dat gestelde doelen gehaald worden. Concepten die ervoor zorgen dat uw boodschap aankomt, blijft hangen en aanzet tot actie.

Verhoog uw communicatie rendement

Verhoog uw communicatierendement

Zoekt u naar meer resultaat in uw communicatie? Wij kunnen u helpen met het behalen van meer omzet, een betere uitstraling van uw organisatie, een pakkende tekst, meer internetbezoek, meer online verkopen, een betere branding van uw merk en een creatief concept. Als u rendement verwacht van uw communicatie, maak dan eens kennis met deze specialisten. Ze zijn gevestigd in ons kantoor te Mijnsheerenland. Of neem alvast een kijkje op de website.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.