2550 H&P Rotterdam Situatie 6
Zo gunstig mogelijk fiscaal advies
Dromen
Denken
Doen

Belastingadvies

precies zo veel belasting betalen als nodig is

Tom Poes, verzin een fiscalist! Sommige mensen denken dat het woord ‘list’ afgeleid is van het beroep ‘fiscalist’. Wij weten beter. Voor ons is belastingadvies niet hetzelfde als proberen onder de belasting uit te komen. Het is een methode om ervoor te zorgen dat onze cliënten precies zo veel belasting betalen als nodig is, niet meer en niet minder.

Natúúrlijk gaan we op zoek naar een zo gunstig mogelijk fiscaal advies en houden we rekening met uw wensen en verplichtingen. Maar we denken daarbij ook aan de consequenties op de lange termijn voor uzelf en uw bedrijf, inclusief uw gemoedsrust in de wetenschap dat u altijd aan al uw verplichtingen heeft voldaan.

Met het ‘Convenant Horizontaal Toezicht’ kan de Belastingdienst de aangiften sneller verwerken en is er minder controle achteraf nodig.

Onze belastingdiensten in concreto

Wij verzorgen uw fiscale aangiften, waaronder de omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en eventuele successierechten, met behulp van de nieuwste aangifte-software. Dat gaat heel efficiënt, omdat we gebruik kunnen maken van informatie die al bij de Belastingdienst bekend is. Vervolgens vullen we dat aan met de informatie die u ons verstrekt, bij voorkeur via Online Samenwerken of per mail, maar per post is ook mogelijk. Veel cliënten komen overigens ook gewoon even langs. De koffie staat altijd klaar.

Complexe fiscale vraagstukken

Met een verder toenemende internationalisering, veelvuldig wijzigende wet- en regelgeving en diverse uitzonderingen op de bestaande regels, begrijpen wij dat u soms door het fiscale bos de bomen niet meer ziet. Om die reden heeft Hermans & Partners een omvangrijk team van ervaren fiscalisten. Zijn zijn elke dag druk bezig zijn om de betreffende wet- en regelgeving en de wijzigingen daarop in kaart te brengen en deze door te vertalen naar uw specifieke situatie.

Toch is het zo dat ook wij niet van alles op de hoogte zijn en om specifiek te zijn; buitenlandse fiscale wetgeving. Dan is het van essentieel belang om op bepaalde deelgebieden samen te werken met specialisten. Specialisten die hetzelfde nastreven als de samenwerkers van H&P. Om die reden hebben we een zeer nauwe en exclusieve samenwerking met Herreveld, Van Sprundel & Partners (hierna HS&P). HS&P hanteert dezelfde kernwaarden en visie als H&P en is gespecialiseerd in de complexe nationale en internationale fiscale praktijk. Als cliënt van H&P bent u er zo altijd van verzekerd dat u, ook met zeer complexe fiscale vraagstukken, in control blijft. Voor meer informatie over HS&P verwijzen wij u graag naar de website.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.