"Mijn advies aan collega-ondernemers is om tijdig aan te kloppen voor advies. Voor H&P gaat mijns inziens geen zee te hoog."
Dromen
Denken
Doen

Jan Kooijman sr.

case

Jan Kooijman sr. is tekstschrijver, redacteur en eigenaar van Celtac (1999). Na 25 jaar in het onderwijs begon hij voor zichzelf. Het was geen vanzelfsprekende keuze om eigen baas te worden, maar het kwam op zijn pad. Zijn werk als tekstschrijver is geleidelijk aan gegroeid van het schrijven van teksten (voor bijvoorbeeld onderwijsmethoden) naar teksten voor magazines.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

1. Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Ooit heeft H&P mij geholpen bij de opzet van mijn bedrijf Celtac en mijn stamrecht BV. Onlangs wilde ik advies over het opheffen van beide ondernemingen en over de belastingtechnische consequenties hiervan. Tevens wilde ik weten of het gunstig zou zijn om mijn pensioen (welke ik in een vroegere betrekking heb opgebouwd) vervroegd te gaan opnemen.

2. Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Door de jaren heen ondersteunden de mensen van H&P mij al op zowel boekhoudkundig als fiscaal vlak. De huidige ondersteuning bij het beëindigen van de ondernemingen wordt voortvarend aangepakt.

3. Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Het resultaat moet nog blijken, maar de eerste berekeningen zien er positief uit. Ik ontvang op voorhand nu al maandelijks pensioen (leuk hoor, ‘zo maar geld krijgen’ i.p.v. buffelen om de facturen de deur uit te krijgen).

4. Wat adviseert u collega-ondernemers?

Mijn advies aan collega-ondernemers is om tijdig aan te kloppen voor advies. Voor H&P gaat mijns inziens geen zee te hoog.

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.