Lid van de SRA

Dromen
Denken
Doen

SRA-betrokkenheid

Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten

Lid van de SRA, een waardevol netwerk met strenge kwaliteitscriteria. Er zijn verschillende netwerken voor accountants in Nederland. Wij zijn aangesloten bij de SRA (Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten), met zo’n 370 aangesloten kantoren het grootste netwerk in Nederland.

SRA is er met name voor de MKB-kantoren, accountants die alle mogelijkheden en diensten van een groot kantoor bieden, maar met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een klein kantoor. De SRA is thuis in het MKB en ondersteunt de leden met brede expertise en een uitgebreid programma cursussen en trainingen. Onder andere met behulp van de SRA houden wij onze vakkennis continu op niveau.

De SRA bewaakt de kwaliteit van de aangesloten leden onder meer met regelmatige reviews, in het verlengde van de Autoriteit Financiële Markten. Dus voor u als cliënt is ons lidmaatschap een waarborg van kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en rechtszekerheid.

Meer informatie

Kijk voor nadere informatie over dit accountancynetwerk op de site van de SRA. Wilt u meer weten over onze samenwerking met andere kantoren in Nederland, neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.