Lid van het SRA
Dromen
Denken
Doen

SRA-lidmaatschap

Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten

Er zijn verschillende netwerkorganisaties voor accountants in Nederland. H&P is aangesloten bij het SRA, een waardevol netwerk met strenge kwaliteitscriteria. Met zo’n 370 aangesloten kantoren is SRA het grootste netwerk in Nederland.

Het SRA richt zich met name op MKB-kantoren. Dit zijn accountantskantoren met alle mogelijkheden en diensten van een groot kantoor, maar met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een klein kantoor. Het SRA is thuis in het MKB en ondersteunt de leden met brede expertise en een uitgebreid programma cursussen en trainingen. Onder andere met behulp van het SRA houden wij onze vakkennis continu op niveau.

Het SRA bewaakt de kwaliteit van de aangesloten leden onder meer met regelmatige reviews, in het verlengde van de Autoriteit Financiële Markten. Dus voor u als cliënt is ons lidmaatschap een waarborg voor kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en rechtszekerheid.

Meer informatie

Kijk voor nadere informatie over dit accountancynetwerk op de site van het SRA. Wilt u meer weten over onze samenwerking met andere kantoren in Nederland, neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.