Een perfecte salaris-administratie
Dromen
Denken
Doen

Salaris-administratie & HRM

Salarisadministratie & HRM

Kijk kritisch naar de risico’s en dek ze af

Een perfecte salarisadministratie … uw collega’s zijn het waard én de overheid vereist het. U heeft collega’s die zich iedere dag tot het uiterste inzetten voor uw onderneming. Omgekeerd doet u uw uiterste best om het hen naar de zin te maken.

U stimuleert en ondersteunt hun ontwikkeling, zorgt voor veilige en prettige werkomstandigheden en regelt ook de financiële voorwaarden tot in de puntjes. Zowel wat de tijdige betaling van de salarissen betreft als de administratieve afhandeling ervan. Zo hoort het. Zo wilt u het!

Voor wat betreft de administratieve afhandeling kunnen wij u overigens prima ondersteunen. Onze salarisadministrateurs werken met een online salarisportal; een complete en gebruiksvriendelijke HRM- en Payroll-oplossing. Dit garandeert u een snelle afwikkeling van de salarisverplichtingen, inclusief een betrouwbare, goed leesbare loonstrook die aan alle wettelijke eisen – en dat zijn er nogal wat – voldoet.

Hoeveel ondersteuning heeft u nodig?

De één regelt graag de salarisadministratie zelf en heeft alleen een applicatie nodig, de ander laat het liefst zo veel mogelijk aan de specialist over en focust zich op zijn kernactiviteiten. Om in uw behoefte te voorzien, hebben wij daarom drie serviceniveaus beschikbaar. In deze brochure leest u wat onze online salarisdienstverlening precies inhoudt. Voor meer informatie over de tarieven van de verschillende pakketten klikt u op deze link.

U bent in ieder geval verzekerd van een helder omschreven pakket diensten tegen een vast tarief. Afhankelijk van het gekozen pakket rekenen we voor aanvullende ondersteunende en advieswerkzaamheden nog wel variabele kosten.

2514 H&P Rotterdam Situatie 5.2

In de beveiligde omgeving van Loket.nl nemen wij u met plezier uw personeels- en salarisadministratie uit handen!

Behoefte aan nadere informatie?

Wilt u meer informatie over onze professionele en zeer efficiënte aanpak van uw salarisadministratie, wenst u de looncomponenten fiscaal te optimaliseren, heeft u twijfels over de rechtsgeldigheid van uw personeelsreglement of heeft u ander HRM- of P&O-advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.