Stevig, proactief advies 
Dromen
Denken
Doen

Juridisch advies

Goed juridisch advies beperkt uw risico’s

Als ondernemer dient u alle wet- en regelgeving te kennen die op uw situatie van toepassing is… En dat is veel....dus de kans dat u niet volledig op de hoogte bent, is groot. Helaas kan een eventuele schade dat ook zijn. Goed juridisch advies beperkt uw risico’s en zorgt ervoor dat u beter slaapt.

Als cliënt van Hermans & Partners heeft u recht op stevig, proactief advies van onze bedrijfsjuristen. En dat krijgt u ook! Zo worden alle jaarrekeningen periodiek getoetst door onze juristen. Treffen zij zaken aan die de juridische toets niet geheel kunnen doorstaan, dan neemt uw accountant die opmerkingen meteen mee bij het bespreken van de jaarrekening. Zo weet u dat alles binnen uw onderneming juridisch goed is dichtgetimmerd en voorkomt u vervelende ‘zaken’ en onverwachte kosten.

Een stevig juridisch gebouw

Onze juristen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrechtadviseurs. Daar laten zij hun kennis regelmatig bijspijkeren. Maar ze delen ook ervaringen uit de praktijk met andere leden. Zij kunnen u dus uitstekend adviseren. Denk dan aan zaken als de juiste rechtsvorm van uw bedrijf, het opstellen van contracten of het redigeren van samenwerkingsovereenkomsten. Zo laat u niks aan het toeval over.

Eerste Hulp Bij Onenigheid

U bent van nature geen ruziezoeker, maar u laat ook niet over u heenlopen. Helaas hoeft u conflicten niet op te zoeken om er last van te krijgen. Als dat gebeurt, is het prettig om een intelligente juridisch adviseur aan uw zijde te hebben. Iemand die de situatie goed kan inschatten en éérst begint met zoeken naar een aimabele oplossing. Onze professionele mediators doen niet anders en kunnen zo meestal voorkomen dat er een advocaat nodig is. Dat scheelt flink in tijd, kosten en verspilde energie. Komt er toch een rechtszaak, dan is het prettig om te weten dat u via onze juristen toegang heeft tot een netwerk van betrouwbare advocaten.

Problemen worden nooit opgelost op het niveau waarop ze veroorzaakt worden.

Wat doen wij voor u?

We kunnen onze adviesdiensten het beste illustreren aan de hand van een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.