Signing Overeenkomst header
Visualiseer uw arbeidsover-eenkomsten
Dromen
Denken
Doen

Moderne arbeidsovereenkomst

een innovatieve benadering van het formaliseren van arbeidsrelaties

Gefeliciteerd! Eindelijk heeft u een nieuwe medewerker aangenomen voor die functie die al zo lang vacant is. Ook het tekenen van de arbeidsovereenkomst zou een feestje moeten zijn voor werkgever en werknemer. Helaas is de praktijk meestal anders. Arbeidsovereenkomsten bevatten vaak juridisch jargon, zijn wollig en soms lastig te lezen. Wij vinden dat dit anders kan.

Werkgevers zoeken naar manieren om aantrekkelijk te zijn. Cultuur en uitstraling zijn daarbij belangrijk. Een statische arbeidsovereenkomst met juridische en wollige tekst past dan niet (meer) bij de cultuur. Bovendien is de arbeidsovereenkomst vaak een eenzijdig verhaal over wat een medewerker MOET doen en vooral wat hij NIET mag doen. Kortom, niet echt een warm welkom.

In een moderne arbeidsovereenkomst worden afspraken tussen werkgever en medewerker vastgelegd in klare taal. Al dan niet ondersteund door illustraties, in een aantrekkelijk vorm die in lijn is met de huisstijl. Maar natuurlijk juridisch wel waterdicht! 

H&P Arbeidsovereenkomst

In een wereld die steeds visueler en digitaler wordt, omarmen bedrijven de trend om de arbeidsrelatie te verbeteren en de communicatie te optimaliseren.

De voordelen van moderne arbeidsovereenkomsten:

  • Verbeterde begrijpelijkheid: Visuele elementen maken complexe informatie eenvoudiger te begrijpen, waardoor werknemers beter op de hoogte zijn van hun rechten, plichten en andere belangrijke aspecten van de overeenkomst.

  • Verhoogde betrokkenheid: Beelden trekken de aandacht en zorgen voor een betere betrokkenheid. Dit kan de werknemer helpen zich meer verbonden te voelen met de bedrijfscultuur en de waarden.

  • Efficiëntie: Visuele arbeidsovereenkomsten kunnen de tijd die nodig is voor het doornemen van documenten aanzienlijk verkorten. De belangrijkste informatie kan snel worden geïdentificeerd, wat kostbare tijd bespaart.

  • Digitalisering: In een tijdperk waarin digitalisering centraal staat, passen visuele overeenkomsten perfect in de trend van papierloze bedrijfsprocessen. Ze kunnen gemakkelijk worden gedeeld, opgeslagen en bijgewerkt in digitale systemen.

Graag denken wij met u mee om uw arbeidsovereenkomst te moderniseren. Zo zorgen wij ervoor dat uw arbeidsovereenkomst niet alleen juridisch dichtgetimmerd is, maar ook visueel klaar voor de toekomst! Uiteraard ondersteunen wij ook bij andere HR- of juridische onderwerpen.

Ook aan de slag met uw arbeidsoveenkomsten? 

Of laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.