Missie, visie en kernwaarden
Dromen
Denken
Doen

Onze droom werd onze visie …

Wat u van ons vraagt en wat wij dus doen.

Het is onze visie …

om onze samenwerkers op basis van hun specialismen en netwerk een organisatie te laten excelleren in haar specifieke kwaliteiten. Dit geeft onze cliënten een voorsprong en kan rendement, groei en continuïteit voor ze opleveren. Hierbij willen we een volwaardige, kritische sparringpartner zijn. Een heldere communicatie en een professionele, integere werkwijze staan hierbij centraal.

“De ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ laten zijn, dat is waar wij voor staan!”

2550 H&P Rotterdam Situatie 6.2

Naar onze visie moet u uw missie durven aanpassen als de markt daarom vraagt.

Onze missie …

is de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan al uw uitdagingen, zowel op strategisch, communicatief, financieel als operationeel gebied. We doen dit door middel van advies en hands-on ondersteuning op alle vier de genoemde deelgebieden. Daarbij hanteren we de volgende kernwaarden:

Toegewijd

U heeft twee vaste contactpersonen voor respectievelijk de operationele en strategische ondersteuning. Deze twee adviseurs kennen uw organisatie door en door en u kunt op ze bouwen.

Gretig

Wij houden continu de ontwikkelingen in de markt en de wetgeving in de gaten. Wanneer er ontwikkelingen zijn, welke u voordeel of juist nadeel kunnen opleveren, nemen wij hierover contact met u op.

Met karakter

De adviseurs bij H&P handelen vanuit een professioneel kritische houding, zij doen hun uiterste best u te leren kennen en uw handels- en zienswijze te begrijpen. Onze ervaring is dat we u op die manier gerichter kunnen adviseren.

Brede dienstverlening

Wij vinden dat u bij ons terecht moet kunnen voor alles wat u op zakelijk gebied nodig heeft. Goed, we verkopen geen nietjes*… maar we zullen ook niet snel ‘nee’ verkopen wanneer u bij ons komt met een serieus probleem, zakelijk of privé.

Kwaliteit

Bij H&P ligt de focus vanzelfsprekend op kwaliteit. De maatregelen zoals vermeld in het rapport ‘In het Publiek Belang’ worden door onze organisatie strikt nageleefd.

(*Wel brengen we u graag in contact met onze betrouwbare nietjesleverancier.)

Wat is uw visie en missie?

Om uw dromen om te zetten naar succes heeft u een duidelijke missie en visie nodig. Hoe kijkt u naar uw markt over bijvoorbeeld vijf jaar en wat is op dat moment uw rol en doel? Wat zijn uw beweegredenen om te fungeren, zoals u dat nu doet? Wat is nu uw intrinsieke motivatie? Wij zijn echt geïnteresseerd in uw beweegredenen en werken heel graag met u samen  om uw doelen sneller te realiseren. Vertel ons over uw dromen en we denken en doen met u mee. Maak vrijblijvend kennis met ons en onze drive; maak vandaag nog een afspraak!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.