Hermans & Partners
Dromen
Denken
Doen

Over H&P

sinds 1994

Wie zich het beste aanpast, overleeft. Onze oprichter, Leon Hermans RA, is in 1994 in Mijnsheerenland, gelegen in de Hoeksche Waard, gestart met Hermans & Partners B.V., accountants en adviseurs. Destijds begonnen met een klein team, maar inmiddels zijn we met ruim 100 samenwerkers en gelukkig blijft de teller oplopen. Een organisatie met collega’s verspreid over vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Bergen op Zoom, Rotterdam en Breda.

Wat maakt Hermans & Partners bijzonder?

Het meest opvallende aan Hermans & Partners is dat wij ons pakket onafhankelijke adviesdiensten door de jaren heen steeds hebben aangepast aan de behoeftes en uitdagingen van de cliënt.

Dit betekent dat u kunt aankloppen voor samenwerking bij zo’n beetje alles wat u als ondernemer tegen kunt komen. Geen uitdaging gaat ons te ver. Daarbij gaan we uit van een anticiperende en persoonlijke benadering. Dat wil zeggen dat we onze cliënten door en door (willen) kennen, en proberen ze te adviseren, vóórdat zij ons om advies vragen. Wij geloven dat de belangrijkste redenen voor ons succes onze flexibele houding tegenover de wensen en behoeften van de cliënt is. Ook onze onbegrensde ambitie om bij te dragen in het succes van ondernemingen en onze oprechte interesse in onze cliënten dragen bij aan dit proces.

Een goed idee is niet altijd succesvol. Het juiste inzicht is dit wel. Om ideeën uit te laten groeien tot juiste inzichten is innovatie nodig. Wij zijn van mening dat innoveren de enige constante is in een steeds veranderende wereld. De droom van Leon Hermans was om het beste accountantskantoor voor de MKB-ondernemer te worden. Aan het realiseren van deze droom wordt nog steeds dagelijks invulling aan gegeven. 

Hermans & Partners kan ondernemers ondersteunen bij alle uitdagingen die zij tijdens het ondernemen ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat succesvolle ondernemers op minimaal drie van de vier zakelijke uitdagingen (strategie, communicatie, operationeel en financieel) goed presteren. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers veelal maar op twee van die uitdagingen goed presteren. Hoe succesvol zou uw organisatie zijn als u één partij kan inschakelen, die -door middel van bewezen expertise- u kan ondersteunen in uw zakelijke uitdagingen?

Denkt u eens, of wat ons betreft: droomt u eens, over de impact die voornoemde ontwikkeling zou hebben op het rendement van uw organisatie? Stop maar met dromen, wij helpen u om het uit te denken en te gaan doen. Benieuwd naar onze aanpak? Maak een vrijblijvende afspraak: we laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Meer over ons

Twee contactpersonen voor continuïteit

Een belangrijk voordeel van werken met Hermans & Partners is dat u bij ons minstens twee contactpersonen hebt. Uw operationeel accountant zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en koppelt daarbij zo nodig terug met onze specialisten (waaronder fiscalisten, juristen en salarisadministrateurs). Uw strategisch accountant is uw  sparringpartner. U kunt bij hem  terecht voor al uw zakelijke beslommeringen, hij adviseert u over uw strategie en persoonlijke (financiële en andere) doelen en fungeert als kritisch klankbord bij grote gebeurtenissen of beslissingen. Of het nu gaat om marktontwikkelingen, prijsbeleid, interne conflicten of de organisatiestructuur van uw onderneming, uw strategisch adviseur denkt altijd met u mee. Want onze droom, die we dagelijks laten uitkomen, is de ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ laten zijn. Dat is waar wij voor staan!

Onze missie is de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan uw uitdagingen op strategisch, communicatief, financieel en operationeel gebied.

Kennismaken? Aarzel niet.

Als u een accountantsorganisatie zoekt die niet alleen uw lopende zaken netjes afhandelt, maar óók als ondernemende sparringpartner actief bijdraagt aan een succesvolle onderneming, neemt u dan contact met ons op. Wij verrassen u graag met onze bijdrage aan uw uitdagingen.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.