Hoe solide is uw vermogens-positie?
Hoe solide is uw vermogenspositie?

Dromen
Denken
Doen

Financiële planning

 Kijk kritisch naar de risico’s en dek ze af. 

Hoe solide is uw vermogenspositie? Kijk kritisch naar de risico’s en dek ze af. Kent u de televisiereclame van die rijkaard die aan de bedelstaf is geraakt: “Van een villawijk naar een krantenwijk” en “Van een BMW X5 naar Lijn 5”? Een bron van leedvermaak, maar wanneer zoiets u echt overkomt, valt er weinig te lachen.

Omdat het grote aantal stimuleringsregelingen continu verandert en ook de ‘spelregels’ regelmatig wijzigen, is de kans groot dat u als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. Wellicht zijn er ook voor uw onderneming interessante subsidieregelingen, maar bent u simpelweg niet op de hoogte van de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Mijd het pensioengat

Wat we maar willen zeggen: “Regel iets.” Of denk er in ieder geval over na, liefst in overleg met iemand die er verstand van heeft. Onze financiële planners kunnen u niet haarfijn voorrekenen wat u straks nog waard bent, maar wél wat u later krijgt, en wat u moet doen om te zijner tijd wél in een nette auto naar het ‘Zonnige Zuiden’ te kunnen rijden. Er zijn legio mogelijkheden, die we geheel conform de wet- en regelgeving fiscaal aantrekkelijk opbouwen.

Wanneer u nu niet voor uw financiën zorgt, zorgen uw financiën later niet voor u.

Meer weten over uw perspectief?

Neem contact op met onze gecertificeerde adviseurs financiële planning.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.