"Vooral de persoonlijke benadering beviel hem erg goed. Dit was precies waar ik ook naar op zoek was."
Dromen
Denken
Doen

Jan Kooijman jr.

case

Jan Kooijman jr., geboren op 14 april 1981 in Rotterdam, is een Nederlands acteur, presentator en professioneel danser. Hij volgde de opleiding ‘uitvoerende dans’ aan de Rotterdamse Dansacademie. Na het behalen van zijn diploma werkte hij als professioneel danser bij het Scapino Ballet. Tegenwoordig is hij te zien in verschillende tv-programma’s als acteur en presentator.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

1. Wat was uw initiële vraag, waar had u dringend behoefte aan?

Ons bedrijf was indertijd net opgericht. Op aanraden van mijn vader kwam ik terecht bij H&P. Hij was erg enthousiast over de wijze waarop men bij H&P de balans opmaakte en hem adviseerde. Vooral de persoonlijke benadering beviel hem erg goed. Dit was precies waar ik ook naar op zoek was.

2. Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Precies zoals ik had gehoopt en verwacht! Geen vraag of verzoek is te gek. Er wordt altijd op dezelfde discrete en doortastende manier omgegaan met onze vragen en verzoeken. Het is een heel prettig gevoel om zorgeloos te kunnen zijn over belastingtechnische zaken. Ik kan veel, maar daar heb ik zelf weinig kaas van gegeten. Het is dan heel prettig om altijd een beroep te kunnen doen op echte professionals op dit vlak.

3. Wat was het resultaat en wat viel u daarbij op, mee of tegen?

Wat opvalt is de persoonlijke begeleiding en het op maat maken van de hulp. Zoals eerder gezegd, precies waar wij naar zochten.

4. Wat adviseert u collega-ondernemers?

Ik weet van mijzelf dat ik extreem slecht ben in klusgerelateerde activiteiten, deze besteed ik met liefde uit en dat is precies zo met het werk dat H&P voor ons verricht. Met liefde betaal ik iets aan professionals, als ik weet dat de zaken daardoor perfect zijn geregeld.

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.