Door goed te luisteren naar de ander – zowel in zakelijke als persoonlijke context -, realiseren we de beste oplossingen. Voor nu, en voor later.  
Dromen
Denken
Doen

Intermax Group

case

IT en digitalisering zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dit brengt ook een grote afhankelijkheid met zich mee. De Intermax Group (kortweg IMG) zorgt met meer dan 225 zogenaamde ‘Intermakkers’ in zes gespecialiseerde bedrijven voor digitale continuïteit en veiligheid voor maatschappelijk essentiële organisaties, zoals ziekenhuizen en de landelijke overheid. Aan het woord is Ludo Baauw, oprichter en CEO van Intermax Group:

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

Al sinds ik in 1994 met Intermax begon, droom ik van een wereld waar mensen zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en beschikbaarheid van hun IT. De cloud zit inmiddels in de haarvaten van onze samenleving, dus die droom blijft actueel! Ook droom ik van ongelimiteerde IT-capaciteit tegen lage kosten, medewerkers die de hele dag lachend hun werk doen en bovendien mede-eigenaar zijn van het bedrijf waar ze hun ziel en zaligheid in stoppen. En ik droom van een bedrijf dat uitmuntend zorgt voor z’n mensen en het milieu. Dat we bij al die dromen best wat hulp bij kunnen gebruiken lijkt me evident – dus daar komt H&P in beeld!

Denken

Als je anders wilt zijn dan al die andere IT-bedrijven, dan vergt dat creativiteit en doorzettingsvermogen. Als serviceprovider hebben we ogenschijnlijk een voorspelbaar businessmodel, maar we moeten fors investeren en lopen ook grote risico’s als het gaat om continuïteit. Als wij ons best niet doen, dan kan er uiteindelijk iets ernstig misgaan in een ziekenhuis! H&P denkt altijd goed mee wanneer we weer eens wat hebben bedacht, een nieuw ‘zusje’ starten in de groep van ondernemingen of forse investeringen moeten doen. Altijd fijn om een direct lijntje te hebben met een paar slimme mensen die weten waar Abraham de “financiële en fiscale mosterd” haalt.

Doen

We hebben samen met H&P een ‘medewerkersparticipatieplan’ bedacht dat – anders dan de traditionele STAK – mensen in staat stelt om eigenaar te worden van onze groep van bedrijven, zonder het gedoe met notarissen. Medewerkers kunnen tweemaal per jaar online ‘Intermax-tokens’ kopen en verkopen. Het koopcontract wordt op de blockchain geregistreerd. Dat was ook voor H&P iets nieuws, maar samen hebben we het gerealiseerd! Er is nog nooit een droom gerealiseerd door niets te doen – maar je moet wel blijven nadenken terwijl je het doet!

www.intermax.nl

De samenwerking vanuit H&P

Bij H&P streven wij ernaar ondernemers te ondersteunen bij alle uitdagingen van het ondernemerschap. Wij onderscheiden daarin vier deelgebieden; strategie, communicatie, operationeel en financieel. Stuk voor stuk facetten die organisaties voorsprong, rendement, groei en continuïteit opleveren.

Vanuit deze werkwijze draagt H&P via diverse disciplines bij aan het succes van Intermax Group. Naast advies over de organisatiestructuur, juridische en fiscale zaken, heeft H&P een belangrijke rol gespeeld in het tot stand komen van een specifiek participatieplan voor medewerkers.

“De droom van Ludo en daarmee Intermax Group herkennen wij bij veel ondernemers. Door de diversiteit aan diensten die wij kunnen leveren vanuit H&P is het mooi om te zien wat we samen met een ondernemer teweeg kunnen brengen en zeker als de medewerkers er in dit specifieke geval van kunnen meeprofiteren. Zelfs dromen die ook voor ons nieuw zijn, durven we daarbij met beide handen aan te pakken."

Samenwerkers H&P

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.