326A8267B2 Directie
Kennis & daadkracht:
Dat is waar wij voor staan!
Dromen
Denken
Doen

Ingenieursbureau Multical

case

Het zijn interessante tijden voor ingenieursbureaus. Ze spelen een belangrijke rol in de energietransitie in de bouwsector en bij het optimaal benutten van het schaarse grondgebied in Nederland.

Ingenieursbureau Multical ondersteunt opdrachtgevers met management en advies in bouwprocessen. Van groot tot klein en van nieuwbouw tot bestaande bouw. Dit doet het bedrijf vanuit de kernwaarden ‘kennis en daadkracht’.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

De ingenieurs van Multical zijn voortdurend op zoek naar waar zij, in de bebouwde omgeving, waarde kunnen toevoegen. Waarde op het gebied van diverse diensten zoals Gebouwkosten, Bouwcontracten, Onderhoudsprocessen, Bouwmanagement, Verduurzaming, Brandveiligheid en meer. Circulariteit, en daarmee losmaakbaarheid, zien zij als sleutel tot een toekomstbestendige bouw.

Denken

Losmaakbaarheid, schaarste, hoge (kwaliteit)eisen: komend decennium staat in het teken van een nog verdere integratie van disciplines en de eis gebouw(elementen) na verloop van tijd ook weer echt uit elkaar te halen en duurzaam her te gebruiken, het zogenoemde losmaakbaarheidsprincipe.

Doen

Aangewakkerd door duurzaamheidsdoelstellingen is de dienstverlening van Multical afgelopen decennium steeds meer en meer in elkaar geschoven. Op die manier is sprake van integrale advisering.

De kwaliteit van dienstverlening hangt niet enkel af van het kennisniveau van medewerkers maar is pas écht hoogstaand wanneer dat gebeurt in een werkomgeving waarin ‘gelijkwaardigheid’, ‘uniciteit’, ‘passende verantwoordelijkheid’ en ‘zelflerend vermogen’ gemeengoed zijn. En juist die aspecten vormen al 35 jaar de ‘ziel’ van Multical.

“Dat kun je als organisatie niet alleen, daarvoor zijn er simpelweg te veel invalshoeken. H&P helpt ons kritisch naar onszelf en de sector te blijven kijken,” aldus algemeen directeur Jasper de Rijke.

www.multical.nl

De samenwerking vanuit H&P

Bij H&P streven wij ernaar ondernemers te ondersteunen bij alle uitdagingen van het ondernemerschap. Wij onderscheiden daarin vier deelgebieden; strategie, communicatie, operationeel en financieel. Stuk voor stuk facetten die organisaties voorsprong, rendement, groei en continuïteit opleveren.

Vanuit deze werkwijze heeft H&P via diverse disciplines (waaronder accountancy, tax, legal en HRM) bij kunnen dragen aan de groei en continuïteit van Multical. Denk hierbij aan werkzaamheden als herstructurering, beoordeling informatiememoranda, controle op gedragscode medewerkers, reglement secundaire arbeidsvoorwaarden, beloningsstructuur en een check op AO’s inzake wet TVA.

“Wij werken graag met en voor organisaties die in control willen zijn op alle facetten van het ondernemen. Multical is een professionele partner die kritisch durft te kijken naar de eigen organisatie en de invloed vanuit de externe omgeving. Namens H&P ben ik erg tevreden dat ik samen met mijn collega’s vanuit diverse disciplines bij heb kunnen dragen aan de groei en continuïteit van Multical.’                         

    Sebastiaan Heikoop

“Het is mooi om te zien hoe we gezamenlijk vanuit verschillende disciplines organisaties verder kunnen helpen. Bij Multical keken we vanuit arbeidsrecht, ondernemingsrecht en HRM naar verschillende vraagstukken. Vanuit onze expertise zijn benodigde aanpassingen gemaakt op basis van vernieuwde wetgeving en is een gedragscode opgesteld. Daarnaast zijn de arbeidsovereenkomsten in een modern jasje gestoken en juridisch gecheckt.

Net als bij veel opdrachtgevers leeft de wens de arbeidsovereenkomst te laten aansluiten bij de organisatiecultuur. Dat draagt bij aan de gehele medewerkersbeleving en kan het ook een mooie start zijn van onboarding. In een krappe arbeidsmarkt wil je een interessant bedrijf zijn en wil je je medewerkers boeien en binden. Dan start je lekkerder met een korte en bondige arbeidsovereenkomst in klare taal, die uiteraard wel juridisch waterdicht is. Een mooie vormgeving kan dan uiteraard ook niet ontbreken. Daarvoor hebben wij een beroep gedaan op Trend marketing- en communicatiebureau (ook onderdeel van de H&P Groep).”

    mr. Margriet Lagerburg

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.