PG verzorgt activiteiten
in de beveiligingstechniek optimaal, zodat u kunt doen
waar u goed in bent.
Dromen
Denken
Doen

PG Security Systems

case

PG Security Systems is een groothandel in beveiligingssystemen en
–apparatuur.

Het bedrijf is in 2009 opgericht door Peter Gatowinas en heeft de afgelopen jaren een sterke groei en professionalisering meegemaakt.

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

Als ondernemer droom je natuurlijk van een gezond en florerend bedrijf, zonder al te veel obstakels op de weg. En als er dan onverhoopt toch een obstakel komt, is het fijn wanneer je een adviseur in de hand kunt nemen die je helpt met het zo moeiteloos mogelijk verhelpen van deze hobbel. Op aanraden van een kennis heeft Peter enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar H&P. En dat heeft Peter als zeer nuttig ervaren. In tegenstelling tot zijn vorige accountant trad zijn adviseur bij H&P op als luisterend oor en sparringpartner.

Denken

Door de pro-actieve houding van H&P werd Peter zich bewust van zijn latente behoeftes en kwamen specifieke aandachtspunten voor zijn ondernemerschap vroegtijdig aan het licht. Hierdoor kon hij in alle rust nadenken over de mogelijke scenario’s en de te nemen acties. Het prettige van deze werkwijze is dat er minder panieksituaties optreden. Er hoeven geen overhaaste beslissingen te worden genomen die achteraf niet de beste oplossingen blijken te zijn. Door tijdig bij te sturen kunnen mogelijke obstakels in veel gevallen voorkomen worden en is er meer tijd voor de lange-termijn-planning.

Doen

Omdat er meer tijd kan worden uitgetrokken voor een weldoordachte lange-termijn-planning, bleek de uiteindelijke uitvoering ervan redelijk eenvoudig. In samenwerking met H&P werden de te nemen acties uitgewerkt en opgepakt en gaat PG Security Systems nu ‘als een malle’.

Droom uitgekomen?

Jazeker. PG Security Systems is een gezond, snelgroeiend en professioneel bedrijf. H&P werkt de komende jaren nog graag met Peter samen om deze mooie resultaten te blijven realiseren.

www.pg-securitysystems.nl

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.