GEZOCHT
Manager Audit Assurance

met passie voor controle

Dromen
Denken
Doen
Locatie

Rotterdam

Contracturen

32-40 uur

Laten we het hebben over werk

Als jij bewust bezig bent met de invulling van jouw carrièrepad, maken we graag kennis met jou. Zeker als carrière maken op dit moment vooral uit structureel overwerken bestaat. Bij ons is overwerken niet de standaard. Wij geloven namelijk in een goede werk-privé balans. 

Bij ons kom je te werken in een jong en dynamisch audit team, waarbinnen je als mens centraal staat. Je hebt de regie in eigen handen én er zijn volop doorgroeimogelijkheden. 

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Stuur dan je CV naar hrm@henp.nl (ter attentie van Marcelline).

Wat verwachten we van jou?

Jij kunt praten als brugman, rekenen zonder rekenmachine en je bent een ster in het hoog houden van alle ballen. Daarnaast beschik je over een goede dosis humor, ben je pro-actief en uiteraard goed in je vak. Je begrijpt de cijfers,  bent geïnteresseerd in de processen erachter en kan deze goed verantwoorden. Je zorgt dat je samen met jouw controleteam betrouwbare en met zorg opgestelde rapportages verzorgt. Alles om vertrouwen te creëren en te waarborgen bij onze cliënten. Het uitgangspunt is dat wij er zijn voor de ondernemers en bijdragen aan de groei en het succes van de onderneming. Een ondernemer rust geven door betrouwbare informatie te leveren, is één van de doelen van Hermans & Partners.

Heb jij de studie Register Accountant (nagenoeg) afgerond, of ben je ver gevorderd? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging maar wil je ook voldoende tijd voor andere, voor jou belangrijke, zaken? Laten we dan eens kennismaken. 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • De mens centraal, wij vinden een gezonde balans tussen werk, studie & privé belangrijk
  • Een salaris dat past bij de kennis en ervaring die jij met je meebrengt
  • Een prettige, informele en dynamische Rotterdamse werkomgeving
  • Voldoende studiemogelijkheden, jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk!
  • Mooie arbeidsvoorwaarden, beloningen, flexdagenregeling en uiteraard een pensioensregeling
  • Een team waarin jouw collega’s graag een bakje koffie voor je halen
  • Gezellige personeelsuitjes

Over ons

Hermans & Partners groeit. We hebben momenteel vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Rotterdam, Breda en Bergen op Zoom. Inmiddels zijn er meer dan 100 enthousiaste en gemotiveerde samenwerkers (collega’s) dagelijks verantwoordelijk voor ons succes! Inzet wordt beloont en er is volop ruimte voor jouw carrière en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Overwerken is bij ons niet standaard, wij vinden een gezonde balans tussen werk & privé belangrijk

Solliciteren

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Stuur dan je CV naar ons via onderstaand formulier of mail naar hrm@henp.nl (ter attentie van Marcelline).
Velden met een * zijn verplicht.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.