Werken met cijfers, maakt je bij ons nog geen nummer
Dromen
Denken
Doen

Jouw carrière start bij ons

Ben jij bewust bezig met de invulling van jouw carrièrepad binnen de accountancy? Heb jij de onbegrensde ambitie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van cliënten op multidisciplinair gebied? 
Vind jij jouw vrije tijd ook zo belangrijk? H&P staat voor een juiste balans tussen werk, studie en privé. Overwerken is bij ons géén standaard en wij zijn er van overtuigd dat een juiste balans zorgt voor de beste ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. 
Ben je momenteel nog studerende of heb jij je studie Accountancy al afgerond? Dan willen wij met jou kennismaken!

Over ons

Hermans & Partners groeit en heeft vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem, Rotterdam en Bergen op Zoom. Inmiddels zijn er 85 enthousiaste en gemotiveerde samenwerkers (collega’s) dagelijks verantwoordelijk voor ons succes! Onze samenwerkers krijgen ruime carrièrekansen en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Wij geloven dat werken in onze multidisciplinaire werkomgeving binnen de samenstel -en controlepraktijk een sterke fundering creëert voor jouw persoonlijke ontwikkeling op de lange termijn.

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Stuur dan je CV naar hrm@henp.nl

Wie ben jij?

Jij kunt praten als Brugman, rekenen zonder rekenmachine en je bent een ster in het hoog houden van alle ballen. Daarnaast beschik je over een goede dosis humor, ben je gek op koffie en uiteraard goed in je vak. Je begrijpt de cijfers en kan deze goed verantwoorden, ze zijn betrouwbaar en met zorg opgesteld. Alles om vertrouwen te wekken bij onze cliënten. Het uitgangspunt is dat wij er zijn voor de ondernemers en bijdragen aan de groei en het succes van de onderneming. Een ondernemer rust geven door betrouwbare informatie te leveren, dat is het doel van Hermans & Partners.

Heb jij je studie HBO Accountancy, bedrijfseconomie of opleiding tot Registeraccountant afgerond? Of zit je er nog midden in? Ben jij klaar voor een mooie ontwikkeling binnen Hermans & Partners en heb jij zin om te komen (samen)werken binnen ons team? Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent bewust bezig met de invulling van jouw carrièrepad binnen de accountancy. Je gaat starten, bent bezig met een accountantsopleiding of je hebt jouw diploma in the pocket. Je bent beginnend, gevorderd of een ervaren kracht. Kortom; binnen H&P hebben we genoeg ruimte voor talent! Hermans & Partners groeit en wij willen graag dat jij meegroeit, ons uitgangspunt is een stabiele en mooie samenwerking. Commitment vanuit beide kanten vinden wij belangrijk. 

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en geven daarom regelmatig bijeenkomsten om jouw vakkennis te vergroten. Jouw aanwezigheid wordt erg gewaardeerd, dat geldt ook voor onze jaarlijkse BBQ, borrels en de uitjes van de personeelsvereniging.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Overwerken is bij ons niet standaard, wij vinden een gezonde balans tussen werk, studie & privé belangrijk
  • Een salaris dat past bij de kennis en ervaring die jij met je meebrengt
  • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving
  • Studiemogelijkheden, wij vinden ontwikkeling belangrijk!
  • Mooie arbeidsvoorwaarden, beloningen, flexdagenregeling en uiteraard een pensioensregeling voor op de oude dag
  • Een team waarin jouw collega’s graag een bakje koffie voor je halen
    Gezellige personeelsuitjes

Dromers, denkers en doeners; van harte welkom!

Openstaande vacatures

Stel jezelf kandidaat!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij staan altijd open voor een eerste kennismakingsgesprek met zowel ervaren kandidaten als stagiaires. Je kunt ons hiervoor telefonisch benaderen of mail je CV direct naar hrm@henp.nl

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.