De nieuwe
generatie makers
Dromen
Denken
Doen

Koers

case

Koers is een echt familiebedrijf, dat werd opgericht in 1972 door Harrie en Trudi Koers. Ze begonnen hun eigen onderhoudsbedrijf en hadden één droom: ze wilden het verschil maken.  

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

Koers is de nieuwe generatie makers! Het woord ‘makers’ spreekt voor zich. Vooral voor een bedrijf met Rotterdamse roots impliceert dit dat het niet bij dromen blijft....zij doen het gewoon!

Denken

Koers is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en calamiteiten. Zij ontwikkelde zich in die periode van een traditioneel bouwbedrijf tot een high-end full service organisatie. Samen met een eigenaar, gebruiker of belegger bekijken zij welke oplossingen er zijn om vastgoed optimaal te laten renderen. Koers maakt gebouwen gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk. En brengen daarmee gebouwen op voorsprong.

Doen

Maar over het ‘gewoon doen’ is heel veel nagedacht. Hun dromen over het perfecte gebouw hebben bij zowel de directie als de projectteams veelvuldig tot hoofdbrekers geleid. De markt vraagt om slimme oplossingen voor betere gebouwen en innovatieve manieren van co-creatie. En dit is waar Koers het verschil maakt. Door gebruikmaking van geavanceerde technologische toepassingen en het inzicht in de voorheen onzichtbare gegevens zoals bezettingsgraad en luchtkwaliteit, maken het mogelijk de gezondheid van een gebouw en het gedrag van de gebruikers te monitoren. In combinatie met slimme services kan Koers uw vastgoed een enorme efficiency- en duurzaamheidsslag geven. De huidige dienstverlening varieert van het uitvoeren van data-analyses, het opzetten van omvangrijke verduurzamingstrajecten, het op kinderlijk eenvoudige wijze samenbrengen van data en diensten waardoor het onderhoud aan gebouwen goedkoper, efficiënter en effectiever wordt, tot aan het bieden van alternatieve bouwoplossingen.

Droom uitgekomen?

Koers bedenkt, ontwikkelt en maakt het! En H&P is trots op hen. Chapeau!

www.koers.com

 

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.