Altijd op zoek naar avontuur en inspiratie
Dromen
Denken
Doen

Tchai International

case

Kim Tchai is CEO van Tchai International, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in retail- en shopper marketing. Tchai helpt bedrijven met het vergroten van hun merkbekendheid en vertaalt merken van strategie tot design naar de winkelvloer. Dit uit zich in het creëren van concepten, flagship stores, concept stores, pop-up stores en productpresentaties. Kim vertelt over haar ‘Dromen Denken Doen’ in samenwerking met H&P.  

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

Binnen Tchai zijn wij altijd op zoek naar avontuur, inspiratie, een frisse kijk op de wereld en mogelijkheden om onze horizon te verbreden. Zo besloten we dit jaar dat het tijd was voor een volgende grote stap….voet aan land zetten in de VS!

Denken

We kunnen nog zo avontuurlijk zijn, een dergelijke stap nemen we altijd weloverwogen. Dan is het prettig om een betrouwbare sparring partner te hebben die wij vroegtijdig bij onze plannen kunnen betrekken. Wij hebben H&P gevraagd om vanuit hun professioneel kritische houding te kijken naar de mogelijkheden en risico’s van een samenwerking met een lokale salespartij en de van toepassingen zijnde aandachtspunten voor ons op papier te zetten.

Doen

Op basis van deze vraagstelling heeft H&P een adviesmemo opgesteld, waarbij alle pro’s, contra’s en belangrijke attentiepunten vanuit verschillende invalshoeken zijn meegenomen. Wij ontvingen een uitgebreid memo waarbij aandacht is besteed aan de communicatie en de commerciële, bedrijfseconomische, fiscale en juridische invalshoeken. Dit memo was voor ons een uitstekende basis om van onze droom werkelijkheid te maken. Puntsgewijs hebben wij alle zaken intern afgestemd en ‘dichtgetimmerd’ met de lokale partij in de VS. En toen besloten wij er voor te gaan en het gewoon te DOEN!

Droom uitgekomen?

Yes, we hebben voet aan land in de VS! Sinds augustus 2020 hebben we een autonoom opererende entiteit in Portland, Oregon, USA. Hier is een ervaren en enthousiast team voor ons aan het werk om van Tchai USA een succes te maken!  

www.tchai.nl

 

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.