Inspirerende luchtvrachtinnovaties
Dromen
Denken
Doen

Van Riemsdijk Rotterdam B.V.

case

Wanneer je een bezoek brengt aan de vestiging van VRR in Rotterdam is ‘Innovatie’ het eerste wat in je hoofd opkomt. En dat kan ook niet anders met zo’n missie: collega’s, partners en klanten inspireren om samen de veiligste en meest efficiënte luchtvrachtinnovaties te creëren. Bij H&P zijn wij van mening dat VRR goed op weg is!

Meer weten over deze case of hoe wij u van dienst kunnen zijn? 

Dromen

Sinds 1946 levert VRR perfect passende en betrouwbare luchtvrachtproducten van wereldklasse. Zij heeft daarbij een onbegrensde ambitie om progressieve producten, zoals de Inflatable Air7, en efficiency in luchtvrachten te bewerkstelligen. Ondanks de extreem hoge eisen in deze branche weet VRR keer op keer vernieuwende technologieën in producten, processen en diensten te bewerkstelligen. En dit is in de huidige economie een uitzonderlijke prestatie.

Denken

Enerzijds worden topprestaties behaald door extreem goed over de uitdagingen van de cliënten na te denken, anderzijds doen zij dit door keer op keer te blijven proberen. De medewerkers van VRR krijgen een kick van het creëren van de ultieme Unit Load Device (ULD). 

Doen

In de zeventig jaar dat VRR bestaat, zijn de medewerkers meer dan eens voor spannende uitdagingen komen te staan. Sommige van deze uitdagingen hebben serieus voor slapeloze nachten gezorgd. Tuurlijk, ze experimenteren. En soms maken ze fouten. Maar het eindresultaat is altijd het bieden van de beste oplossing voor de cliënt. Daarom ondersteunen de kernwaarden ambitie, samenwerking en vooruitstrevendheid alles wat bij VRR wordt gedaan. Hier wordt alle kennis en talent samengebracht om unieke en kwalitatief hoogstaande ULD’s te creëren die op bestelling voor de cliënt worden gemaakt. In het gehele traject komt steeds weer die echt Rotterdamse mentaliteit naar voren: gewoon (durven) doen!

Droom uitgekomen?

Zeker! VRR is met recht koploper in haar branche en daar mag zij extreem trots op zijn. Sommige dromen zijn geen bedrog!   

www.vrr.aero

 

Meest recente cases

ZIJ GINGEN U VOOR

326A8461B

Ingenieursbureau Multical

Jasper de Rijke

Intermax Group

Ludo Baauw

PG Security Systems

Peter Gatowinas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.